A buli jó hangulatát csak fokozza a szelfigép, a fotósarok

Ehhez pedig egy focimeccs kellett, hogy rájöjjek. Korábban ugyanis még sosem hallottam a fotósarokról, a szelfigépről. Egészen addig, amíg el nem mentem a fiam egyik felkészülési meccsére. Persze minden meccsen ott vagyok és minden meccsen beszélgetünk a többi szülővel, szurkolunk, megosztjuk egymással tapasztalatainkat, élményeinket, ilyen felszínes kis csacsogások ezek. A legutóbbi mérkőzésen azonban komolyabb témák is szóba kerültek.

Elmeséltem, hogy épp a céges szülinapi rendezvényt szervezése közepette vagyok és nagyon kevés ötletem van arra, hogy mivel is tudnánk feldobni a hangulatot. Ekkor mondta az egyik anyuka, hogy szerinte érdemes lenne fotósarkot felállítani. Azelőtt még nem is hallottam arról, hogy létezik ilyen. Persze a fotóautomata szót már hallottam, de addig terjedt a tudásom, hogy ezzel lehet pillanatok alatt igazolványképet készíttetni.

Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata – erről van szó, felejthetetlen élményekről, percekről, és maradandó fotókról. Hisz azonnal kézbe is foghatjuk őket. Mi kell ennél több? Persze gondolhatják, hogy a céges rendezvények komoly dolgok, ez azonban nem feltétlenül van így. Hisz akik együtt dolgoznak a mindennapokban, azoknak is szükségük van a közös élményekre, a közös programokra. A Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata pedig pontosan ezt kínálja. Vidám perceket, önfeledt szórakozást. Bevallom, eleinte ugyan kételkedtem abban, hogy céges rendezvényre való-e a Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata. De az élet bebizonyította, hogy maximálisan. Hisz hatalmas sorok alakultak ki a szelfigép előtt, mindenki örömmel, boldogan nevetve öltötte magára a vicces álarcokat, nyakláncokat, parókákat, kalapokat. Megállás nélkül készültek a fotók, és bevallom, hogy jómagam is sokszor beálltam a sorba. A hangulatnak nagyon jót tett a Fotósarok – Selfiegep Fotóautomata, el is mentettem a telefonszámot.