A focihoz kevésbé értek, mint a hőszivattyúkhoz

Érdekes, hogy még fotós bizonyítékok is vannak róla, hogy nagyon piciként imádtam apám nyakából nézni a focimeccset. Mivel mindig is egy lányos lány voltam, nem hiszem, hogy a konkrét sport kötött le, sőt. Szoktunk is azon viccelődni a férjemmel, hogy még a nagymamája is jobban figyelemmel követi a foci világát, mint mi ketten – nem az én sportom, az biztos.

A hőszivattyúkhoz szintén sokáig nem értettem, de muszáj volt belőlük kiokosítanom magamat valamennyire, amikor a felújítás küszöbén álltunk. Amikor megvettük a felújítandó házat, biztosak voltunk abban, hogy a lehető legkorszerűbb, energiatakarékos és környezetkímélő megoldásokat szeretnénk választani – ha már egyszer a fűtésrendszerbe invesztálunk, az legyen hosszú távon megtérülő. Szóba jött az elektromos fűtésrendszer, a hőszivattyú és a padlófűtés is – innen pedig már adta magát az áram miatt a napelemes rendszer is.

Hőszivattyú – fűts olcsón, megújuló energiával – te is hallottad már, nem igaz? A futesrendszerek.hu-n azonban utána is olvashatsz ennek a technológiának, hiszen minden tudásomat az oldalról szedtem, ezért bátran tudom más kezdőknek is ajánlani.

Való igaz tehát, hogy a “Hőszivattyú – fűts olcsón, megújuló energiával” szlogen hamar megragadta a figyelmemet, de nem gondolom, hogy ez baj lenne. Azóta már én is hirdetem, hogy milyen jó megoldás lehet a Hőszivattyú – fűts olcsón, megújuló energiával, hosszú távú befektetéssel a jövőbe!