A focimeccsen kapott ötlet

A keresztfiam nagy focirajongó, rendszeresen járunk meccsekre szurkolni. A legutolsó ilyen alkalommal jött velünk egy osztálytársa is, és neki az anyukája. Ma már mindent dokumentálunk a telefonunk segítségével, de ez az alkalom más volt, mert éppen aktuálissá vált az iPhone telefonom számára a kijelzőcsere. A mérkőzés alatt egy jó párszor elhangzott a keresztfiamtól, milyen kár, hogy nem tudunk fotózni, pedig minden meccsen készítünk képet.

Az osztálytársa anyukája kérdezte meg tőlem, hogy szervizben van-e már, vagy tudom már esetleg, hova fogom vinni. Mondtam neki, hogy már szervizben van, de várnom kell a javításra, mivel még nem érkezett meg a szükséges alkatrész. Azt mondta: ,,milyen kár, hogy nem beszéltük ezt előbb!”, ugyanis ő ismer egy nagyon megbízható céget, személyesen szokott hozzájuk elmenni, de akkori elmondása szerint van weboldaluk is, csak nem emlékszik a webcímre.

Emiatt tudta csak azt javasolni, hogy próbáljam meg beírni a keresőbe ,,Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere“, mert úgy emlékezett, ő így találta meg a honlapot. És milyen igaza volt! Én is megtaláltam ezáltal a keresett weboldalt, amit mint megtudtam, az LCD FIX Allee Kft. működtet, és nagyon meggyőző vélemények vannak róluk, valamint a weboldalon fellelhető érvek is abszolút mellettük szólnak.

A Szerviz menüpont alatt található az ,,Apple szerviz”, amit lenyitva kiválaszthatjuk a különböző típusok árlistái közül, amelyiket szeretnénk megnézni. Már csak kíváncsiságból is megnéztem minden kategóriát, függetlenül attól, hogy az én készüléktípusom melyik. De ezek előtt megnéztem, miért is érdemes őket választani. Úgy javítanak, hogy közben nem veszítünk adatokat a készülékről, a kijelző cserék után élettartam garanciát biztosítanak, nem szükséges időpontot foglalni a szervizhez, és a legtöbb szerviz nagyon rövid időn belül elkészül (erről bővebben olvashatunk a weboldalon).

A kategóriákon belül informálódtam arról, milyen tevékenységek vannak a javításokat illetően. Nekem az a véleményem egyébként, hogy a kijelző és az akkumulátor cseréje nagyon gyakori tevékenység, és az őszintét megvallva, akárhányszor kellett már igénybe vennem szervizszolgáltatást, mindig a kettő közül valamelyik volt az indok.

Olvashatjuk, hogy az iPhone kijelző cseréket mennyi időn belül csinálják meg, hány hónap garanciát várnak rá, és hogy ez megvárható ott helyben is, hiszen az elkészülési idő igencsak rövid. Sok-sok esetben lehet hozzájuk fordulni, összetört, berepedt, vagy beázott képernyő esetén is. Azt gondolom, ha valaki tudatában van annak, hogy ismer egy szuper szervizcéget, akkor történhet akármilyen ,,baleset”, nem fog megijedni, mert tudja, hogy helyreállítható.

És jól gondoltam, az egyik leggyakoribb szervizszolgáltatásuk az iPhone kijelző csere, a honlapról megtudhatjuk, hogy ennek mi az oka, és arról is meggyőződhetünk, mi a hosszú távú megbízható hatás titka, mi szükséges a minőségi szolgáltatásnyújtáshoz.

Leírják mi az alapelvük, és miért pont az, nekem például ez nagyon jelentős, mert mindenképpen bizalomra ad okot, ha az látszik már egy weboldalnál is, hogy a cég mennyire igyekszik minőségi munkát kiadni a kezei közül. Az alapelvek a döntéshozataloknál iránytűként szolgálhatnak, ezek határozzák meg, hogy a vállalatnak milyen értékeket kell figyelembe vennie a döntéshozatal során. Én bátran kijelenthetem, az LCD FIX Allee alapelve ezen a területen nagyon helyénvaló!

A javításokkal kapcsolatosan olyan fontos kérdésekre adnak választ, minthogy megvárható-e a kijelzőcsere elkészülte, milyen prioritások szerint zajlanak a javítások, szükséges-e megadni a jelkódunkat, mikor és hogyan tudunk megbizonyosodni a javítás minőségéről, és a legfontosabb, hogy megéri-e megcsináltatni az adott készüléket. Náluk minden kérdésre megtaláljuk a választ.

Találunk információt arra vonatkozóan, hogy milyen alkatrészeket használnak a javításokhoz, ahhoz, hogy azok minőségiek, hosszú élettartamúak legyenek. Fontos mérlegelnünk, hisz ha egy szerviz rossz minőségű, nem eredeti kijelzőt használ, az hatással lehet a készülék minőségére, tartósságára. Ezekről az olcsóbb kijelzőről általánosságban az mondható el, hogy nem tartanak olyan hosszú ideig, könnyebben érheti őket sérülés (például karcolódás, vagy elszíneződés), valamint jellemző rájuk a törékenység is, de még arra is megvan az esély, hogy a kijelző a készülék többi alkatrészével nem lesz kompatibilis, ez pedig további problémákhoz vezethet. Figyelembe kell venni azt is, az a jellemző, hogy a garanciát a minőségi alkatrészekre adják, alapul véve, hogy azok tulajdonságai közé tartozik a megbízhatóság, a kompatibilitás, és a hosszú élettartam is. Ezen tényezők miatt olyan fontos, hogy gyári kijelzőt használjon egy szerviz.

Az árlista, amit az oldalon láthatunk az iPhone készülékeket illetően, átlátható, könnyen értelmezhető. Ez is kényelmessé teszi a weboldalon történő böngészést, megkönnyíti a döntéshozatalt, és szerintem a bizalomra is okot ad. Ebből is az mutatkozik, hogy a cégnek fontos az ügyfélelégedettség, mert egy gondosan kidolgozott árlista hozzájárul az ügyfelek elégedettségéhez.

Belegondolva, napjainkban sokkal többet jelentenek ezek a készülékek, mint egy egyszerű kommunikációs eszköz. Nagyon sokunknak tényleg körülbelül az egész élete a telefonban van. A beszélgetéseink szeretteinkkel, a vezetett naptárunk, a fotók, a videók, a névjegyek, fontos SMS-ek, applikációk, melyek segítik a mindennapokat. Szóval ne feledd: ha valami baj lenne a telefonoddal, csak írd be, hogy Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere, és máris megtalálod az LCD Fix weboldalát!