A focipálya mellett a cnc plazmavágás volt a beszélgetés témája

Mivel többnyire otthonról dolgozom, általában én viszem fociedzésre a fiamat, mert sokkal jobban meg tudom oldani, mint a feleségem. Egyébként szeretem is én vinni az öcsköst edzésre. Egyrészt azért, mert ilyenkor jókat tudok beszélgetni vele, és látom, mennyire ügyesen fejlődik hónapról hónapra. Másrészt pedig azért, mert a focipálya melletti beszélgetés a többi szülővel nagyon hasznos tud lenni. Legutóbb például az ipari szintű cnc plazmavágás volt a téma, ami pont jól jött az egyik céges beszerzési feladathoz, amit meg kellett oldanom. Egy másik apuka azt javasolta, próbáljuk megkeresni az Acélpartner Kft.-t, mert ők számos ilyen jellegű szolgáltatásban segítséget tudnak nyújtani.

Az Acélpartner egyik fő profilja a cnc plazmavágás

Az Acélpartner Kft. weboldalán az általuk vállalt munkákkal és szolgáltatásokkal különböző aloldalakon ismerkedhetünk meg. Ezek az oldalak röviden bemutatják az egyes szolgáltatásokat. Mégpedig olyan formában, hogy azok is megértsék, mire való egy-egy munka, akik nem igazán járatosak az acélfeldolgozáshoz kapcsolódó munkák témájában. De szakmai szempontból abszolút profi weboldal révén az acelpartner.hu leginkább azoknak ad fontos és részletes infókat, akik valamilyen módon acélfeldolgozással vagy acélkereskedelemmel foglalkoznak.

Az acelpartner.hu weboldalról kiderül az is, hogy az Acélpartner Kft. fő profijának egy részét a plazmavágás teszi ki, amit cnc technológiával végeznek. A cnc plazmavágás bemutatására szolgáló oldalon a következő információkat találhatják meg az érdeklődők:

  • pontosan mit vágnak a cég munkatársai ilyen módszerrel,
  • mekkora vastagságig és táblaméretig tudják vállalni alkatrészek cnc plazmavágását,
  • milyen vágási tartományt alkalmaznak a munka elvégzésekor,
  • pontosan milyen vágógéppel hajtják végre a munkát,
  • milyen forrásokat használnak a feladat elvégzése során.

Ezek mellett pedig megtudhatjuk azt is, hogy mi az a vágáshoz kapcsolódó acélfeldolgozási kezelés, amelyet az országban egyedül az Acélpartner munkatársai tudnak végrehajtani.

A cég további acélfeldolgozáshoz és -kereskedelemhez kapcsolódó munkát is elvállal

A cnc plazmavágás mellett az Acélpartner Kft. fő profilját a melegen hengerelt lemezek lángvágása adja. A plazmavágás és lángvágás mellett a cég foglalkozik élletöréssel, felülettisztítással és egyéb feldolgozási munkálatokkal is. Továbbá vállalnak hitelvizsgálatot és bérmunkát, valamint foglalkoznak acélkereskedelemmel is.

A acelpartner.hu weboldalon minden szükséges infó megtalálható

Az 1991-ben alakult, 100%-ig hazai tulajdonú Acélpartner Kft.-ről és az általuk vállalt szolgáltatásokról a cég weboldalán, az acelpartner.hu-n mindent megtudhatunk. Amellett, hogy milyen munkák elvégzését vállalják a cég munkatársai, és milyen módszerekkel dolgoznak, a weboldalon tájékozódhatunk arról is, mennyi idő alatt kaphatunk tőlük ajánlatot, illetve arról is, hogy milyen határidőkkel vállalnak acélfeldolgozáshoz kapcsolódó munkákat.

Acélfeldolgozás? Acélkereskedelem? Keresd az Acélpartner Kft- munkatárait az acelpartner.hu weboldalon!