A lord.shop.hu-val egyszerű a bevásárlás, így még a meccsre is van idő!

Ha már veled is fordult elő olyan, hogy esetleg a bevásárlás miatt nem jutott időd elmenni a gyermeked focimeccsére, most itt a megoldás! A lord.shop.hu egy olyan online webáruház, ahol szinte mindent megtalálhatsz, ami a háztartáshoz kell. Főleg, ha hozzánk hasonlóan, kisgyermek is van a háznál. Itt mindent megtalálhatsz. A különféle pelenkáktól elkezdve a háztartási szereken keresztül egészen az arc és bőrápolási termékekig mindent.

Persze, van akinek ez kevésbé kényelmes, mintha elmenne a legközelebbi drogériába, de egy olyan lezárás esetén, mint például ami a télen is történt, rendkívül hasznos lehet. Plusz, ha esetleg nem rendelkezel jogosítvánnyal, így sokkal egyszerűbb cipekedni is, de az időseknek is nagyon hasznos lehet, akik már nem tudják, vagy különböző okok miatt nem merik elhagyni a házukat/lakásukat.

A lord.shop.hu rendelkezik saját futárszolgálattal, ami megadott településeken megy keresztül, és havi rendszerességgel lehet követni mikor. És nem csak Budapesten és környékén járnak, hanem egészen akár Hévízig el tudják juttatni a rendelést. Ahhoz hogy megbizonyosodj, hozzád is tudnak-e szállítani, írd be a kis rubrikába az irányító számodat. Ha pedig a saját futárjuk nem is, de a GLS mindenképp házhoz szállítja majd a rendelést.

Persze az árakban ennek megfelelően lehetnek különbségek. A rendelési alap ár 5 ezer forint, ez alatt nem szállítanak ki sajnos. A szállítás saját futárral 800, míg GLS-sel 1200 forint. Utánvét esetében egyik szállításnál 200, míg a másiknál 300 forint kezelési költséget kell fizetni. Persze lehet előre utalással vagy megrendeléskor bankkártyával is fizetni, így nem lesz szükség a kezelési költség befizetésére.

A GLS azoknak jó, akik hamar meg akarják kapni a rendelésüket, hiszen azzal csak 2-3 munkanap a szállítási idő, míg a saját futár csak a megadott napokon tud kézbesíteni.

Minden esetre, én nagyon szívesen tudom ajánlani a lord.shop.hu-t, és remélem másnak is hasznára lesz majd.