A mell műtét egy férfi számára is szükséges beavatkozás lehet

Fontos számomra az, hogy hogyan nézek ki. Ezért rendszeresen edzek, fogyasztok ehhez kapcsolódó szereket. És nem utolsósorban focizom is, ami természetesen kis srác korom óta hatalmas szenvedélyem. Az egyik focimeccs után, amit a haverjaimmal játszottunk, feltűnt, hogy a mellem talán egy kicsivel nagyobb a szokásosnál. Természetesen pasisan elviccelődtünk ezen a srácokkal. De otthon azért utána jártam, hogy létezhet-e ilyen probléma. A pasztika.info.hu weboldalon pedig találtam egy nagyon hasznos tájékoztatót arról, hogy bizony létezik olyan, hogy nőiesen megnagyobbodik a férfi mell. Ezt pedig mell műtét és egyéb módszerek alkalmazásával kezelni is kell.

Ginekomasztia vagy zsírmell esetén a férfiaknak is kell mell műtét

Bár némileg talán viccesen vagy furcsán hangzik az, ha valaki férfi mellplasztikáról beszél, a pasztika.info.hu cikkét elolvasva megtudhatjuk, hogy bizony van olyan helyzet, amikor egy férfinak mell műtét kell.

A férfiaknál ugyanis kialakulhat egyrészt a zsírmellnek nevezett jelenség, amelyet a zsírszövetek túlszaporodása okoz, és amely nőies mellmegnagyobbodást eredményezhet. Az orvostudomány által ginekomasztiának nevezett jelenség pedig azt jelenti, hogy a férfi mellbimbó alatt és mögött jelentős mirigyállomány képződik, ami csak kis arányban áll zsírból.

A tájékoztatóban olvashatunk arról, hogy milyen típusai, milyen stádiumai lehetnek ennek az elváltozásnak. Részletes tájékoztatót találunk arról, hogy hogyan zajlik az ilyen jellegű problémák megoldása. Olvashatunk arról, hogy milyen tényezők vezethetnek a férfi mell nőies megnagyobbodásához. Valamint tájékozódhatunk arról is, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni a mell műtét előtt, illetve arról is, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen műtét.

A tájékoztató felhívja a figyelmet arra is, hogy amennyiben ginekomasztia okozta a mell megnagyobbodását, úgy a megszüntetéséhez nem elegendő pusztán zsírleszívást alkalmazni. Hanem szükség van a megnagyobbodott mirigyállomány szakszerű eltávolítására is. És figyelmeztet arra is, hogy a zsírmell sem távolítható el csak zsírleszívással, hanem szükség van egy speciális mellény vagy pánt viselésére is. Továbbá testedzés során nem szabad a területet érintő gyakorlatokat végezni.

Precíz kezelésért keresd a Kelemed Plasztikát

A plasztika.info.hu arra is tud tanácsot adni, hogy hol végeztetheted el a mell műtétet precíz, biztonságos és abszolút diszkrét módon. A weboldal ugyanis a Kelemed Plasztika nevű plasztikai sebészet weboldala.

A Kelemed Plasztika egy olyan szépészeti klinika, ahol bízhatunk a precizitásban és a biztonságban. Vezető orvosa, dr. Kelemen Ottó ugyanis nemcsak hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik a területen. Hanem ismeri a legújabb és legkorszerűbb módszereket is. Jelszavai pedig a következők: precizitás, szaktudás, biztonság.

Férfiként a nőies mellmegnagyobbodás persze kényes téma. De ha esetleg ilyet tapasztalsz, a szégyenkezés helyett inkább keress fel egy olyan kiváló intézményt, mint a Kelemed Plasztika!