Amíg a férjem focizik, én szépülök

Bevallom, a foci nem az én világom, a párom viszont odavan érte. Nem csak nézni szereti, hanem a helyi csapatnak is a tagja. No persze nem ő lesz az új Dzsudzsák Balázs, de örülök, hogy van egy elfoglaltsága, amely kikapcsolja, és még a barátaival is tölthet időt általa.

Mivel neki a fociedzés az énidő, így én is erre a célra használom azt az intervallumot, amit ő az edzéseken tölt. A kedvenc programom a szépítkezés, legutóbb például az https://instantense.hu oldalról rendelt szemránckrémet próbáltam ki.

Az https://instantense.hu-ról rendelt InstanTENSE krém egy csoda! Egyszerűen imádom.
A krém egyedülálló a piacon, ugyanis 3-5 perc alatt látványosan csökkenti a szemem körül kialakult szarkalábakat és a szem alatti táskát.
A hatás 6-10 órán keresztül tart egyéni adottságoktól függően, amennyiben alkalomszerűen alkalmazzuk.
Ha állandó jelleggel szeretnénk használni, arra is van lehetőség, és ekkor természetesen a hatás is hosszantartó lesz. Segít megelőzni a további ráncok kialakulását.

A weblapjukról könnyű volt rendelni, hiszen átlátható, modern honlapjuk van. A csomagra se vártam sokat, mindössze 1 munkanap alatt megérkezett.
Nem akartam egyből nekiesni, így korábban sosem tapasztalt módon vártam, hogy a férjem végre edzésre menjen.
Amikor felkentem, nem hittem a szememnek! Csináltam gyorsan egy szelfit, amit elküldtem a barátnőmnek, aki szinte rám sem ismert.
Természetesen egyből érdeklődött, hogyan lett ilyen feszes a bőröm, úgyhogy át is küldtem neki Messengeren gyorsan a https://instantense.hu linket.

A férjem véleménye esett a legjobban. Hazaért, és csak ennyit mondott: hát mi történt veled drágám, hogy most még szebb vagy, mint eddig voltál?
Mondanom sem kell, elolvadtam!