Az öltözőben is lehet dugulás

Az egyik baráti társasággal még a főiskola óta összejárunk focizni. Valójában a főiskolán találkoztunk és kezdtünk el a főiskolai csapatban együtt kispályás focit játszani, ami ugyanúgy megmaradt a tanulmányaink után is. Persze voltak jobb és rosszabb időszakok, mármint volt olyan, amikor egyáltalán nem találkoztunk különféle okok miatt, de az utóbbi időben újra együtt rúgjuk a bőrt. Ez számunkra egyrészt sport, vagyis a rengeteg ülőmunka mellett mozgunk is, ami nagyon fontos. Másrészről ez egyfajta szocializáció is, mivel mindenkinek megvan a családja, munkája, gyerekek, így nyilván sokkal kevesebb időnk jut arra, hogy találkozzunk.

Az utóbbi időben Dunaharasztira szoktunk járni kispályás focizni. A múltkor történt egy nem túl kellemes eset. A meccs végén, amikor visszatértünk az öltözőbe egyszerűen nem ment le a wc, sőt inkább kifelé jött minden, eldugult. Rákerestünk a neten, hogy duguláselhárítás Dunaharaszti közelében, majd az egyik barátomnak eszébe jutott a vigazfutesszerelo24.hu, ahonnan már korábban is hívtak szerelőt.

Mi is így tettünk, felhívtuk weboldalon található telefonszámot és nagy meglepetésünkre 45 percen belül már kint is volt a szerelő a helyszínen, ugyanis ez a cég vállalja, hogy 1 órán belül a megrendelt címre kiérkezik, attól függően, hogy hová kell menni. Ezen kívül a nap bármely percében van lehetőség kihívni őket, mert egy 0-24 órás szolgálatot üzemelnek, így akár éjszaka 1 órakor vagy délután 3-kor, bármikor ki tudnak menni és elhárítani a problémát. Ami különösen megnyerő, hogy már több mint 30 éve a szakmában vannak, vagyis gyakorlatilag nincs olyan probléma vagy szerelés, amivel ne találkoztak volna, így bátran bízhatunk a szakértelmükben. Tényleg szinte bármiben tudnak segíteni, legyen az víz-, gáz- vagy fűtésszerelés, vagy akár duguláselhárítás.

Náluk természetes, hogy az általuk elvégzett bármilyen munka után számlát állítanak ki. Sőt, ez magától értetődő. Azonban biztosan találkoztunk már olyan céggel vagy szerelővel, ahol a számla szóba se jött. Ez egyébként azért is nagyon fontos, mert a lakás vagy ház biztosítására csak megfelelő számla ellenében tudjuk elszámolni az adott kárt. Az ő számláikat az összes magyarországi biztosító elfogadja, így ezzel biztosan nem lehet gondunk.

Talán az egyik legfontosabb tényező, amikor valaki ezt a céget választja, hogy garanciát vállalnak az általuk elvégzett munkára. Ez lehet 1, 2 vagy akár 5 év is attól függően, hogy milyen típusú munkát csinálnak. Ha pedig az ő általuk biztosított alkatrészben keletkezik meghibásodás vagy egyszerűen csak az ő általuk javított eszközben, akkor hívjuk őket azonnal és díjmentesen cserélik vagy javítják. Viszont talán a legfontosabb garancia, az a több éves tapasztalat, amivel a szakembereik rendelkeznek.

Ha éppen nem érjük el őket a megadott telefonszámon, akkor kérhetünk visszahívást is tőlük. Ehhez nem kell mást csinálni, mint a honlap jobb felső sarkában a “hibabejelentés” gombra kattintani. Ezután ki kell töltenünk a szükséges adatokat, majd hagyhatunk egy rövid üzenetet, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást. Itt nyilván érdemes leírni, hogy mi a hiba.

Szerencsére nem volt komoly baj, nagyjából egy 20-30 perc alatt kész volt a szerelő, így hamar készen is lett a duguláselhárítás Dunaharaszti öltözőjében.