Egy jó ingatlanos nem ragad le az online hirdetési felületeknél!

Ingatlanosként fontosnak érzem, hogyha megkérnek, hogy segítsek egy lakás eladásában, akkor a potenciális vevőket mindenképpen el tudjam érni. Sokan leragadnak ott, hogy megcsinálnak egy pofás kis hirdetést, kitesznek egy eladó táblát az ingatlanra, és várják, hogy az ölükbe essenek az ajánlatok, hogy az érdeklődők találják meg őket.

Én sokkal inkább azt vallom, hogy nem az érdeklődőknek kellene megtalálniuk engem, hanem nekem kell megtalálnom az érdeklődőket. Persze sokszor van olyan, hogy egy kuncsaft eladná a házát, egy másik pedig éppen hasonlót venne. Ilyenkor nagyon könnyű dolgom van, de legtöbbször nem ez a helyzet.

Természetesen az erre a célra tervezett oldalakon, illetve közösségi oldalakon is hirdetem a házakat, de emellett gyakran kiragasztok szórólapokat is a környéken, illetve ha eladó házat keresek, akkor a postaládákba is dobálok papírokat.

Szeretek szórólapokat tervezni, és azért, hogy a megvalósítás a legjobban megegyezzen az elképzeléseimmel, vettem is egy új nyomtatót. Csak azzal nem számoltam, hogy a toner sajnos hamar el fog fogyni, ha nagy tételben nyomtatok, azzal meg nem számoltam, hogy nem nagyon lehet kapni tonert az én modellemhez.

Szerencsére az internet megmentett és egészen kedvező áron sikerült vennem új tonert, ráadásul ingyen szállítással itt: Toner | Ingyenes Kiszállítás. Itt olyan sok modellhez vannak tonereik illetve patronjaik, hogy még az én elég ritka nyomtatómhoz is tudtam venni, ráadásul mivel három darabot rendeltem, sokkal olcsóbban meg is kaptam.

Most, hogy szereztem tonereket a nyomtatoalkatreszek.hu-ról, már semmi sem áll az utamban, ki tudom ragasztani a környéken a hirdetéseimet. Remélem hamar lesznek vevőim is így, hogy nem csak online hirdetek, hanem színes plakátokkal is készültem.

Végül is, aki a környéken szeretne lakást vásárolni, lehet, hogy így hamarabb felfigyel rá. Sok hirdetési felület van online, lehetetlen mindre feltenni az eladni kívánt ingatlanokat és a potenciális vevők sem valószínű, hogy az összes oldalt mindig megnézik.

Az internetes hirdetések között könnyű észrevétlennek lenni, ezért találtam ki, hogy mostantól ilyen formában is hirdetni fogok. Ehhez pedig már a tonert is tudom, honnan fogom ezentúl venni.