Foci edzésre menni elektromos kerékpárral kell

A fiam már kicsi kora óta focizik. 7 éves volt, amikor beleszeretett és azóta heti szinten 5-6 edzése van, ami azért elég durva szerintem. Én sosem rajongtam különösebben ezért a sportért, de a meccsein látva mindig csak ámulok és bámulok, hogy milyen ügyes. És úgy szereti – ez a legfontosabb… Amíg kicsi volt mindig elvittük az edzésekre és haza is hoztuk, de most hogy idősebb lett, már egyedül szokott közlekedni. Így hát folyton azzal nyaggat, hogy ő nem szeretne gyalog menni. Én mondtam neki, hogy menjen el a helyi kisbusszal, de azt mondta, hogy sajnos annak a menetrendje pont úgy van, hogy vagy sokkal korábban ér oda, vagy pedig elkésik. Hazafelé pedig ugyanígy… Mire vége az edzésnek elmegy a busz, a következő pedig csak jóval később indul. Úgyhogy ez nem megoldás. Biciklizni nem szeretne, mert elég dombos a környék és az edzéseken mindig jól megfuttatják őket. Meg is értem, ha őszinte akarok lenni.

Valamelyik nap hazajött és nagy boldogan mesélte, hogy az egyik csapattársa kapott egy elektromos kerékpárt, hogy azzal tudjon jönni-menni. Ami nagyon szuper, mert így az amúgy is fárasztó edzések után nem kell még jobban kifáradnia. Kitalálta a fiam, hogy az neki is milyen jó lenne és így megoldódna minden probléma. Azt is mondta, hogy majd ő kifizeti, mert nyáron, a szünetben majd elmegy dolgozni és visszatörleszti nekem. Gondoltam, ha már ennyire szeretné utánanézek, hogy milyen is egy elektromos kerékpár. A csapattársa anyukájától megtudtam, hogy ők a motorbolt.co.hu webáruház honlapjáról rendelték meg.

Felmentem én is az oldalra és azt kell mondjam, nagyon jónak tűnik. Ez egy olyan webáruház, ami kerékpárokkal, elektromos kerékpárokkal, motoros felszerelésekkel és alkatrészekkel, gumikkal illetve rengeteg más termékkel foglalkozik. Rögtön meg is néztem az elektromos kerékpárokat és örömömre van egy olyan kategória is, amiben a jogosítvány nélkül vezethető kerékpároknak adtak helyet. Ez szuper, mert a fiam még csak – vagy inkább máris – 16 éves és nincs jogsija. A kínálatuk rendkívül széles, így van miből válogatni az biztos. Nem szeretném egyedül kiválasztani neki, hadd legyen az ő döntése, hogy milyet szeretne, de azért szétnézek előtte. Főleg, mivel mielőtt rámondom neki az igent, szeretném tudni, hogy mire is mondok igent valójában. Az árak széles skálán mozognak, aminek örülök, de mi valószínűleg egy alsó-közép kategóriás darabra fogunk beruházni.

Mivel el is olvastam a fontos információkat, szóltam a fiamnak, hogy megengedem és kiválaszthatunk egy ár-érték arányban megfelelő elektromos kerékpárt. Úgy érzem, hogy nagyon örül. Mivel én nem vagyok nagy számítógép guru, megmutatta, hogy milyen szállítási módok közül lehet választani. Megbeszéltük, hogy csinálunk egy anya-fia programot és elmegyünk érte személyesen. Úgyis a sok edzés mellett szinte már alig látom. A fizetési módok közül a banki átutalást fogom választani, és mondtam neki, hogy ezt megkapja előszülinapi ajándéknak. Az oldalon egyébként tényleg nagyon sok mindent meg lehet találni és ha bármi kérdés van, lehet a boltnak írni emailt, vagy az oldalon keresztül felvenni velük a kapcsolatot. Én is felhívtam őket telefonon, mert nekem így könnyebb volt leadni a rendelést a kiválasztott járgányról. Ezen kívül még emailben vagy a honlapon is megrendelhettem volna, de jobban szeretek beszélni, így ha közben adódik kérdés arra is választ kaphatok.

Nagyon várom már, hogy újra felhívjanak és véglegesítsék a rendelést! Szerintem a fiam nagyon boldog és nekem ez a legfontosabb. Amint megérkezik, elmegyünk a dunaföldvári üzletükbe és ki is próbáljuk az elektromos kerékpárt. Remélem, így legalább egy kicsit könnyebb és kényelmesebb lesz a fiamnak a focis edzésekre járni.