Foci helyett kis alkotás

Lány létemre mindig is imádtam focizni. Nem érdekeltek a sztereotípiák, én mindig is inkább kint rúgtam a bőrt, semhogy bent alibizzek a többi csajjal. Mindig mondták, hogy fogjam jobban vissza magam, keressek csajosabb hobbit, azonban sosem érdekelt mások véleménye.

Most azonban, hogy lesérültem és nem tudok játszani egy ideig, úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat. Kreatívkodni szeretnék! Egy színezők árusításával is foglalkozó webshopról berendeltem pár glitteres színezőt. Na persze, nem olyan színezőt! Ezek olyan glitteres anyagok, amiket különböző dolgok, például fürdőbombák megszínezéséhez használnak, én azonban most kreatívan fogom őket felhasználni. Egy papírra felfújom őket, aztán megpróbálok különböző formákat kihozni belőlük.

Valami hülyeség legalábbis mindenképpen kell, amivel el tudom ütni az időt, amíg meg nem gyógyulok. Egyébként ennek a webshopnak a többi terméke is igen megtetszett, nem csak a színezők. Lehet kapni például fürdőbomba vagy gyertya alapanyagokat is. Ha elhúzódik a felépülés, lehet ilyenekbe is belevágok, mert egész jó hobbinak tűnik, és egészen olcsón be lehet rendelni tőlük a dolgokat.

Persze most ilyen bokával biztos, hogy nem tudnék lebattyogni a boltjukba, ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy viszonylag olcsón házhoz is szállítanak. Külön jó, hogy nem csak ilyen csomagpostára hoznak ki anyagokat, hanem konkrétan házhoz jönnek, hiszen oda sem tudnék elmenni érte.

Egyébként volt egy videósorozat is a honlapjukon, ami különböző DIY termékek készítéséről magyarázott, azzal is nagyon jól elszórakoztam unalmas perceimben.

Összefoglalva, ez egy tényleg remek weboldal, ami azt hiszen nagy szolgálatot tesz nekem azzal, hogy így leköt a lábadozásom időtartamában. Mindenkinek ajánlom, aki ilyesmi témák iránt érdeklődik, mivel egyszerű és letisztult felületen tényleg könnyen meg lehet találni bármit, amire csak szüksége lehet az embernek. A házhoz szállítás egy hatalmas bónusz, vagy hát az én esetemben egy szükség, hiszen nem tudnék elmenni magam a termékekért, és azt hiszem, azért sokan kerülnek ilyen helyzetbe. Remélem gyorsan felépülök, de addig is jól el fogok szórakozni ezekkel a színezőkkel.