Focimeccs után irány a masszázs

A hétvégén a párommal az egyik ismerősünk foci meccsén jártunk. A hangulat remek volt, a játék sem volt unalmas. Két nagyszerűen játszó csapat tudta megmérettetni magát egymással, így volt mit nézni. Olyan labdavezetés, passzolgatás és gólhelyzetek voltak, hogy volt miért izgulni és szurkolni. Én annyira ugyan nem szeretem a focit nézni, de így élőben, úgy, hogy volt is kinek drukkolni, egészen más volt. Még élvezni is tudtam.

Meccs közben amikor valaki lesérült, akkor a pálya szélén az orvos vizsgálta meg, majd a gyógymasszőr vette kezelésbe. Erről eszembe jutott, hogy milyen régen jártam masszázson. Nagyon élvezetes és relaxáló tud számomra lenni. Ha például egy svédmasszázsra elmegyek, mindig feltöltődve jövök ki a szalonból. El is határoztam, hogy ha haza megyek, szétnézek, hova foglaljak időpontot.

hátmasszázs alapjai

Volt egy olyan időszaka is az életemnek, amikor én is masszőr szerettem volna lenni. Meg is tanultam a hátmasszázs alapjait és egy két mozdulatot, de azt hiszem, a kellő akarat nem volt meg bennem. Nem az volt az én utam. Azóta viszont tudom, hogy mennyire hasznos és élvezetes, így, ha időm engedi és nem feledkezek meg róla, akkor havonta legalább egyszer ellátogatok egy masszázs szalonba. Jelenleg még nincsen egy megszokott, bejáratott helyem. Szeretek kísérletezgetni. Így mindegyik helyről tudok véleményt alkotni és reálisan dönteni. Úgy gondolom, hogy könnyebb lesz majd így letenni a voksomat az egyik mellett.

Szeretem, ha egy masszázs szalonban a kiegyensúlyozottság érződik, ahol nem rohangálás van és kapkodás, hanem olajozottan működik minden folyamat. Szeretem, ha ügyfélközpontúan gondolkoznak: kedvesek a vendéggel, és udvariasak. Előny, ha masszázs közben biztonságban tudom érezni magam. A zeneválasztás pedig szintén fontos tud lenni. Nem minden zene hat rám nyugtatóan, valamelyik kifejezetten tud zavarni, úgyhogy bízok abban, hogy a mostani keresgélésemnél tudok egy olyan szalont találni, ahol mindez teljesül.

Hazaérve a meccsről, neki is fogtam a keresgélésnek. Rögtön találtam is egy ígéretesnek tűnő masszázs szalont. A honlapjuk nagyon megnyerő volt a számomra. A színvilága és felépítése nagyon szép, a logóról nem is beszélve. A tartalma nagyon informatív, és csak a lényeges illetve hasznos dolgokról olvashatunk.

Karma Thai Masszázs néven találhatóak meg Budapesten két helyen is, a Király és a Síp utcában egyaránt. Ez már tetszett, hiszen így ki tudom választani azt, amelyik nekem jobban útba esik vagy közelebb van. És hogy könnyebben el tudjam dönteni és vizuálisan is lássam hol helyezkednek el a szalonok, még Google térképen is megmutatják. Így külön már rá sem kell keresni. Én nagyon szeretem az ilyen ötleteket és segítséget, szerintem nagyon praktikus. Még időt is spórol nekem.

Az oldalon chat ablakon keresztül is lehet segítségül hívni. Ha esetleg kérdés lenne vagy nem érhető valami, esetleg nem szeretnénk annyit olvasgatni, akkor csak oda beírjuk amit szeretnénk és máris megkapjuk a választ. Az oldalon egyébként könnyű eligazodni, én egyszerűen és gyorsan megtaláltam mindent amit szerettem volna, nem hagyott kérdéseket bennem.

Illetve, csak egy olyan kérdés volt, amire nekem kellett megtalálni a választ. Milyen fajta masszázsra jelentkezzek be? Ez nem volt egyszerű kérdés, ugyanis ebben a masszázs szalonban a kínálat nagyon nagy. Van miből választani bőven. A teljesség igénye nélkül felsorolok párat: tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, olajos testmasszázs, kókuszolajos testmasszázs, herbál masszázs, és páros masszázs. Úgy döntöttem, hogy ami a neve alapján szimpatikus, arról elolvasom a tudnivalókat. Kiválasztottam egyet, és rákattintottam. Ezzel elém tárult a kiválasztott masszázsról minden fontos tudnivaló, érdekesség, az árak, hogy kinek ajánlják és milyen esetekben. Mindent elolvastam amit csak lehet, és választottam. Azonban mielőtt még időpontot foglaltam volna, elolvastam még pár véleményt.

A vélemények mindenképpen pozitívak voltak. Ennek meg is örültem. Ami még szintén tetszett, azok a gyakori kérdések voltak. Időt szántak arra is, hogy a leggyakrabban feltett kérdéseket az oldalon is megválaszolják a thai masszázzsal kapcsolatban, így megspórolva maguknak, és a vendégnek is az időt.

Végül pedig a képgalériára is rákukkantottam. A képekből egyből látható a kiegyensúlyozottság, jó hangulatot árasztanak a képek, szinte már ott akarsz lenni te is. A szalon egyszerűen gyönyörű. A honlapjuk pontosan azt a színvilágot hozza, mint a szalon. A masszőröket is “megismerhetjük” a képekről, így máris nem ismeretlen arcokkal fogsz találkozni, ha betérsz hozzájuk. Sőt, a thai masszázsról még kis rövid videót is láthatunk, hogy még több információnk lehessen róla. Teljes mértékben informálni szeretnék a leendő vendéget. Számomra ez nagyon szimpatikus volt.

Így döntést is hoztam. Kiválasztottam a számomra legszimpatikusabb masszázs, aminél úgy éreztem, hogy nekem most szükségem lenne rá. Mivel már este volt, a honlapon foglaltam időpontot. Kevésbé személyes, mint a telefon, viszont nagyon praktikus és bármikor használható az ilyen időpontfoglalás. A foglalás nagyon egyszerű volt, érthető és gyors. Már alig vártam, hogy eljöjjön az a nap, amikor ellátogathatok a szalonba.

Mikor elérkezett a várva várt nap és véget ért a masszázsom, akkor teljes mértékben feltöltődve léptem ki az ajtójukon. Mint akit kicseréltek. Nagyon jó érzés volt. Az ott dolgozó masszőrök pedig hihetetlenül kedvesek voltak, udvariasak, arra figyeltek, hogy nekem jó legyen minden és hogy egy pozitív élmény legyen a náluk töltött idő. A hangulat, a zene és a környezet teljesen magával ragadott, és kitudtam zárni minden gondot.

Miután hazaértem, elmeséltem otthon is a jó tapasztalataimat, a férjem egyből meg is kérdezte, hogy ajándékba lehet-e adni ilyen masszázst. Felmentem a honlapjukra, és boldogan láttam, hogy igen. Ajándékutalványt is lehet vásárolni, hogy meglepj vele valakit. Így már meg is volt, hogy kit fogunk a születésnapján meglepni egy remek thai masszázzsal.

Összességében én csakis ajánlani tudom ezt a szalont, és az ott dolgozó lányokat, hiszen aki oda betér, új emberként távozik. Nagyon jó hatása tud lenni ezeknek a masszázsoknak. Én is eldöntöttem, hogy mostantól törzsvendégük leszek és rendszeresen fogok járni. Ezen fellelkesülve pedig egy erős vágy is megszületett bennem, hogy felelevenítsem a korábban már megtanult hátmasszázs alapjait, és befejezzem, amit elkezdtem. Adni szeretnék az embereknek. Azt szeretném, hogy boldogabbá tegyem őket, és pozitívabban távozzanak a velem való találkozásuk után. Ez után a masszázs szalonban eltöltött idő után úgy éreztem, hogy lehet mégiscsak ez lesz az utam.

Ha te is meg szeretnéd tapasztalni azt, hogy milyen profi kezekben lenni, amikor tudod, hogy biztonságban vagy, és egyaránt teszel jót a testednek és a lelkednek is, akkor keresd bátran a Karma Thai Masszázs szalont. Mindezt egy exkluzív környezetben élheted át.