Focimeccsen ajánlották a gazdabolt.hu-t

Egy kis faluban lakom, amelynek van egy focicsapata. Szeretek vasárnaponként lejárni a meccsekre, mert mindig nagyon jó ott a hangulat, hiszen más az, amikor az ember ismer minden játékost, ugyanis falubeliek. Ezért szoktam megkérdezni attól, aki azt mondja, hogy nem szereti a focit, hogy volt-e már egy hangulatos megyei bajnokságbeli meccsen. Hiszen ez teljesen más, mint amikor valaki a tévében nézi a futballt. Legalább is én így gondolom, mert érzelmileg nem tudsz teljesen objektív maradni egy olyan emberrel kapcsolatban, aki valamilyen úton-módon a rokonod, barátod, ismerősöd. Már pedig egy kis faluban mindenki valakinek a valakije. De nem csak ezért szeretem a vasárnapi meccseket, hanem azért is, mert hasznos beszélgetések tudnak kialakulni a falu idősebb tagjaival. Múlt héten például a kertészkedésről beszélgettem egy idősebb bácsival, és teljesen meglepett, amikor elmesélte, hogy amikor zöld belátásgátló árnyékoló háló kerítésre kellett neki, akkor nem a helyi gazdaboltba ment el, hanem az internetről rendelt, még pedig a gazdabolt.hu-ról. Nem is tudtam, hogy tudja a számítógépet kezelni, de mint kiderült, egyáltalán nem okoz gondot neki!

Mondta a bácsi, hogy az unokája javasolta neki, hogy inkább a gazdabolt.hu oldalán nézzen körül, mint hogy a helyi gazdabolt kicsi, de annál drágább választékából vásároljon. Sőt, az egyik telephelyre is ellátogatott, amikor az unokájával Budapestre utaztak, ennek a címét a gazdabolt.hu-ról tudták meg. Az is innen derült ki, hogy a két telephely közül csak az egyik látogatható bárki számára, a másikra a belépés csak engedéllyel lehetséges. Természetesen ekkor vásárolt is, nem hagyhatta ki ezt a lehetőséget. De nem csak személyesen szokott, hanem rendelt már az interneten házhoz szállítással is. Nagyon örültem, hogy ilyen részletesen mesél erről az oldalról, és ezzel együtt csak ámultam és bámultam, hogy a bácsi milyen ügyesen kezeli a modern eszközöket.

Azt is elmesélte, hogy egyik alkalommal, amikor nem volt valami egyértelmű a számára, még az élő chatet is igénybe vette! Elmondása szerint sokkal egyszerűbb itt írni a vállalat ügyfélszolgálatának, mint kikeresni a telefonszámot, bepötyögni, majd csörgetni őket, amíg fel nem veszik, ha épp felveszik. Ha például nagy a hajtás, biztos nem tudják felvenni a telefont. Ezért jó az élő chat, ott akkor írnak vissza, amikor az idejük engedi. A zöld belátásgátló árnyékoló hálót kerítésre végül sok gondolkodás és összehasonlítás után választotta ki. A bácsi elmondta, hogy a weboldalon található szűrő is segítette a döntésben, ugyanis ezek segítségével le lehet csökkenteni a találatok számát, és kevesebb közül kell eldönteni, hogy melyik legyen a befutó. Ő azt állította be, hogy a gazdabolt.hu által ajánlott termékek legyenek elöl, így először ezeket vette szemügyre, és végül a megfelelő háló is ezek a darabok közül került ki.

Mesélte, hogy bár jó ideje él már ezen a földön, és megtanult egyet s mást a növénytermesztésről, a Gazdabolt Online Áruház lapján található videókból néha ő is tanul új dolgokat. Hiszen, ahogy mondta, a jó pap is holtig tanul. Jó szívvel ajánlotta nekem is ezeket a rövid videókat, hogy nézzem meg őket, és tanuljak belőlük. Megköszöntem a bácsinak a jó tanácsokat a zöld belátásgátló árnyékoló háló kerítésre termékekkel kapcsolatban, és el is döntöttem, hogy ahogy hazaérek, én is ellátogatok erre az oldalra.

zöld belátásgátló árnyékoló háló kerítésre