Meccsnézés közben válltáskát vásároltunk

válltáska

Nem gondoltam, hogy valaha is ilyen címmel fogok blogot írni, de kérem szépen ez egy megtörtént eset. A legutóbbi hosszú hétvégén egy meccs nézős estét tartottunk a haverokkal nálunk. Szeretem nálunk tartani, mert ilyenkor párom mindig meglep minket valami istenien finom sörkorcsolyával.

A nagy meccsnézés közben egyszer csak visítozva rohan be a szobába, és mutogatja nekem a telefonját, hogy nézzem meg, milyen gyönyörű és elegáns válltáskát talált az Anna táska webáruházban, és persze azt is leszögezte, hogy neki ez most azonnal kell, úgyhogy meg fogja rendelni.

Mivel ekkora már a telefon az arcomban volt, nem volt más választásom, mint nekem is megnézni ezt a táskát, és képzeljétek el minden ellenérzésem ellenére valóban egy nagyon szép, elegáns és különleges válltáska fotói voltak előttem. Nyilván nem értek annyira a táskákhoz, de ez a válltáska a képek alapján kényelmesnek és igen tartós darabnak tűnt. Az vállpántja már a képen is feltűnően masszív, erős anyagúnak hatott, így persze egyből rávágtam, hogy rendelje meg nyugodtan, hiszen láthatóan minőségi táskáról van szó.

Ott rögtön mellettem telefonon keresztül bepötyögte az adatokat és néhány perc alatt le is adta a megrendelést az oldalon a kiszemelt válltáskára. Ez aztán jól felépített webáruház, hogy még telefonon keresztül is ilyen gyorsan és könnyen le lehet adni a megrendelést. Párom a rendeléskor online azonnal fizetett a bankkártyájával, ma reggel pedig a futár már csengetett is a csomaggal a kezében.

Közben azt is kiszúrtam, hogy a hatalmas kínálat nem csak női táskákat rejt, így azóta én is kiszemeltem magamnak egy táskát.