Régen a testépítés segített, ma inkább a linképítés

Fiatalabb koromban profi futballista voltam – vagy legalábbis szerettem azt hinni, hogy az vagyok. Tényleg jó érzékem volt a labdához, és általánosságban is nagyon kedveltem mindenfajta testmozgást. A focit azonban egy térdsérülés miatt abba kellett hagynom, de az edzés iránti szeretetemet ez sem tudta megrengetni: kerestem valami mást, amit csinálhatok.

Így jött a képbe a testépítés. Egy időre teljesen megváltoztatta az életemet: ez volt az, ami értelmet adott a hétköznapjaimnak. Az volt a célom, hogy sokkal erősebb és izmosabb legyek, mint valaha. Egy idő után azonban be kellett látnom, hogy a heti 5-6 nap edzés nem kifejezetten egészséges, és azzal senkinek sem teszek jót, ha túlhajtom magam.

A sport iránti szeretetemet ugyanakkor nem veszítettem el, és még ma is ezzel kapcsolatos munkát végzek. Sporteszközöket árusító céget alapítottam évekkel ezelőtt, hogy ezáltal is terjeszteni tudjam, és minél több ember hobbijává tehessem azt, ami nekem a legnagyobb örömet okozta.

A cégem sok fiatal vásárlót szólít meg – vagy legalábbis szólítana, mint ahogy arra néhány éve rá kellett jönnöm. Volt ugyanis ekkor egyfajta holtpont a vállalkozásom életében. Vagy nevezzük inkább lejtőnek, hiszen azt vettem észre, hogy nem jönnek a vásárlók, és egyre kisebb a bevételem. Szerencsére hamar felismertem a problémát: a fiatalokat próbáltam elérni, de anélkül, hogy megfelelő online jelenléttel rendelkeztem volna. Ha a neten rákeresett valaki bizonyos sporteszközökre, az én weboldalam csak a Google sokadik oldalán jelent meg. Ezen azonnal változtatnom kellett.

A megoldást számomra a linképítés jelentette. Ha nem tudjátok, mi az, érdemes elolvasni a Keresőben Első honlapján az erről szóló részt: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán.

A linképítés egy olyan szolgáltatás, aminek segítségével előrébb lehet kerülni a Google keresőfelületén, ezáltal pedig sokkal több ügyfelet szerezni, mint azelőtt. Először nem hittem, hogy működhet, mert túl szépnek hangzott, hogy igaz legyen. A 100%-os pénzvisszafizetési garancia azonban meggyőzött arról, hogy nyugodtan tehetek vele egy próbát.

Hát nem bántam meg, mert ez a cég aztán tudja, mit csinál, és hozzák is azt, amit ígérnek! Minden vállalkozónak szívből ajánlom, hogy vessen egy pillantást a Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán című aloldalra, mert ki tudja, kinek lehet még annyira hasznos, mint amennyire nekem.

Ha megnyitjátok az oldalt, láthatjátok, hogy nem a levegőbe beszélnek. Tudják, hogy mire van szüksége a vállalkozásomnak, és erre valós megoldást is kínálnak: a linképítés segítségével akár 3000%-al is növekedhet a weboldalam forgalma, ami óriási többletet fog jelenteni a bevételemben. Minden szépen és érthetően le van írva az oldalukon, tehát bárki elolvashatja, hogy mi a sikerük titka. Joggal kérdezhetitek, hogy akkor miért nem csinálom meg magamnak, illetve miért nem utánozzák le őket mások? A válasz egyszerű: a minőségi linképítéshez sok idő és minőségi, alapos munka szükséges, amit egy vállalkozás vezetése mellett lehetetlen kivitelezni. Más cégek is nyújtanak hasonló szolgáltatást, azok viszont korántsem dolgoznak ilyen lelkiismeretesen. Nem mindegy ugyanis, hogy a linképítés során a különböző weboldalakon elhelyezett hivatkozások milyen minőségű cikkekbe kerülnek bele, a Keresőben Első viszont különleges figyelmet fordít arra, hogy ezek a szövegek változatosak legyenek, és úgy épüljenek fel, hogy a Google keresőrobotjai megbízhatónak találják őket. Ez sok idő- és energiabefektetést igényel, ezért is ilyen értékes a szolgáltatásuk, és ez az, amiért olyan nagyszerű eredményeket tudnak elérni, mint amiket a referenciáikból is láthatunk.

Nem mindenkinek való azonban a linképítés: ha valakinek olyan vállalkozása van, amely eleve kevesebb ügyfelet céloz meg, és már az is nagy szó, ha 100 ember látogat az oldalra, akkor lehet, hogy a Google hirdetésekkel jobban jár. Ezt sem én találtam ki, hanem a Keresőben Első oldalán olvastam – ebből is látszik, hogy az ő céljuk tényleg a vállalkozásom bevételének növelése, és csak akkor állnak hozzá a közös munkához, ha az nekem valóban meg is fog térülni.

Még sokáig sorolhatnám az okokat arra, hogy miért olyan jó a Keresőben Első. Elég azonban megnézni a Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán című aloldalt, ahol mindent megtudhattok, beleértve a projekt menetét, költségeit és azt, hogy mi mindent nyerhettek vele. Ha más nem, a sikertörténeteik biztosan meggyőznek majd titeket is.

Akinek van vállalkozása, és a weboldalon írottak alapján kifizetődőnek tartja a linképítést, annak mindenképp javaslom, hogy tegyen vele egy próbát!